Soorten dienstverlening en type zorg

Je kiest voor Farm Residence omdat jij zo zelfstandig mogelijk wilt leven, dus dit betekent ook dat jij ondersteunende begeleiding ontvangt van Farm Residence. Deze begeleiding is afgestemd op jouw zorgvraag.

Farm Residence biedt op de twee woonlocaties wonen met zorg. 24 uur per dag is er iemand om je op weg te helpen, dit is zowel fysiek als telefonisch. Naast het wonen met zorg biedt Farm Residence ook begeleiding in de thuissituatie. De soorten zorg- en dienstverlening lopen via een Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie.

Woonlocatie Friesland

De locatie kenmerkt zich door het parkachtige landschap, gelegen midden in het bos grenzend aan Beetsterzwaag maar toch op fietsafstand van leef voorzieningen zoals een supermarkt, drogist en huisarts.

Op de locatie Kortehemmen wonen 10 bewoners. De locatie bestaat uit een woonboerderij en een aangrenzend wooncomplex. De woonruimtes zijn verschillend, de één maakt gebruik van gedeelde voorzieningen en andere woonruimtes hebben eigen voorzieningen.

Woonlocatie Drenthe

De locatie Vries kenmerkt zich doordat het een monumentaal pand is midden in de kern van het dorpje Vries. Het pand grenst aan de dorpskerk met de ‘brink’.

Op de locatie Vries wonen 13 bewoners. De locatie heeft een voor- en achterhuis. De woonruimtes zijn verschillend, de één maakt gebruik van gedeelde voorzieningen en andere woonruimtes hebben eigen voorzieningen.